+36 52 47 67 97

Kártevőírtás

Az egészségügyi és egyéb kártevők - rovarok és egyéb ízeltlábúak, rágcsálók - elleni védekezésben a szakvállalatoknak nagy jelentőségük van, mivel a saját kezelésben végzett irtási munkák gyakran szakszerűtlenek, így nem érik el a megfelelő hatást. A kártevők szerepe nem csak egészségügyi szempontból jelentős, hanem az általuk okozott tetemes gazdasági kártétel miatt is. Az ellenük való védekezésben nem csak az irtásuk jól felfogott érdek, hanem a megelőzés (prevenció), és az irtás során elért eredmény folyamatos fenntartása. Ennek a feladatnak az elvégzéséhez nyújtanak segítséget jól képzett szakembereink, akiknek a hosszú évek alatt szerzett tapasztalata biztosíték a hatékony szakszerű munkavégzésre, a megfelelő technológia kiválasztására és alkalmazására.

Kártevőirtás területén teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani, mely magában foglalja az általános közegészségügyi rovar-és rágcsálóirtást, valamint minden egyéb olyan kártevő irtást, mely környezetüket, az Önöknél folyó munkát, annak tisztaságát és hatékonyságát hátrányos befolyásolja. (Többek között: légy, darázs, csótány, bolha, stb.) Kártevőirtási szolgáltatásainkat egyaránt ajánljuk magánszemélyeknek, ingatlankezelőknek, intézményeknek, HACCP-körben tevékenységet végzőknek, illetve mindazoknak, akik kötelezettek, és akiknek problémát okoz a kellemetlen lakótárs.

Jogszabály-, irtószer-, szerelvény- és kártevőismerettel csak erre képzett szakemberek rendelkeznek, ezért célszerű Őket megbízni a rágcsálóirtással. Képzett, több éves gyakorlattal rendelkező, erkölcsileg feddhetetlen munkatársaink biztosítják az Ön által elvárt eredményt. Minden dolgozónk érvényes egészségügyi könyvvel rendelkezik és ismeri a GHP (Jó Higiéniai Gyakorlat) előírásait. Gépeink, berendezéseink lehetővé teszik a hagyományos irtószerek permet és hidegköd, illetve a legmodernebb szerek gél és ragasztó formájában történő kijuttatását. A folyamatos fejlesztés eredményeképpen a "Környezetvédelemről, az Élelmiszerbiztonságról, a Kémiai biztonságról" szóló törvényi előírásoknak az általunk alkalmazott technológiák megfelelnek, és mindenfajta egészségügyi kártevő-mentesítési feladat megoldására alkalmasak.